NYHET: Få et digitalt Be Happy Pass

Nå kan du få Be Happy Passet ditt digitalt. Det er enkelt og gratis. Med et digitalt Be Happy Pass på telefonen slipper dere å ta med det fysiske Be Happy Passet når dere reiser rundt på resorten. Når dere besøker attraksjonene, innløser dere bare tilbudene på telefonen.

Trykk på knappen nedenfor og se alle de morsomme VIP-opplevelsene, gavene og rabattene som våre 21 attraksjoner byr på for de minste i familien.

Obs: Du kan først opprette ditt digitale Be Happy Pass når du befinner deg i Danmark

Unike opplevelser med Be Happy Pass

Med et Be Happy Pass får barna gratis VIP-opplevelser, gaver og rabatter på resortens 21 attraksjoner. Vær for eksempel dyrepasserens hjelper når dere besøker Givskud Zoo, få en gratis modellfisk i LEGO House, eller lær å fekte som en ekte musketer på Koldinghus.
Du får et Be Happy Pass når du overnatter på resorten. Enten i bestillingsbekreftelsen ved ankomst, eller du kan opprette det her.

Mat, iskrem og prosenter

Det er ikke bare attraksjonene på resorten som tilbyr ekstra opplevelser for deg med et Be Happy Pass. Mange av resortens restauranter og isbutikker tilbyr også ekstra fordeler.
For eksempel får du 10 % rabatt på mat, eller når du kjøper fire iskrem, får du den fjerde gratis. Se hvilke isbutikker og restauranter som gir deg rabatt, her:

Isbutikker Restauranter

Oppskriften på verdens beste barneferie

På denne nettsiden anbefaler vi resortens beste natur- og byopplevelser, gir forslag til utvalgte turer på resorten, og vi forteller deg hvilke Be Happy Pass-attraksjoner som ligger nærme hverandre. Vi gir rett og slett oppskriften på verdens beste barneferie.

Be Happy Passet ditt er gyldig fra 30.03.2019–03.11.2019

Gratis VIP-opplevelser, gaver og tilbud