NYHET: Få et digitalt Be Happy Pass

Nå kan du få Be Happy Passet ditt digitalt. Det er enkelt og gratis. Med et digitalt Be Happy Pass på telefonen slipper dere å ta med det fysiske Be Happy Passet når dere reiser rundt på resorten. Når dere besøker attraksjonene, innløser dere bare tilbudene på telefonen.

Trykk på knappen nedenfor og se alle de morsomme VIP-opplevelsene, gavene og rabattene som våre 20 attraksjoner byr på for de minste i familien.

Obs: Du kan først opprette ditt digitale Be Happy Pass når du befinner deg i Danmark

Unike opplevelser med Be Happy Pass

Med et Be Happy Pass får barna gratis VIP-opplevelser, gaver og rabatter på resortens 20 attraksjoner. Hjelp for eksempel dyrepasseren i Givskud Zoo, få et byggesett til en dampbåt i WOW PARK, motta et bevis på din guddommelige styrke i Ribe Vikingsenter eller dra på hvalsafari og hjelp skipper med å seile båten Aventura fra Middelfart eller Fredericia.

Du får et Be Happy Pass når du overnatter på resorten. Enten i bestillingsbekreftelsen ved ankomst, eller du kan opprette det her.

Oppskriften på verdens beste barneferie

På denne nettsiden anbefaler vi resortens beste natur- og byopplevelser, gir forslag til utvalgte turer på resorten, og vi forteller deg hvilke Be Happy Pass-attraksjoner som ligger nærme hverandre. Vi gir rett og slett oppskriften på verdens beste barneferie.

Be Happy Passet ditt er gyldig fra 28.03.2020 – 01.11.2020

Gratis VIP-opplevelser, gaver og tilbud