WOW PARK Billund
Den villeste leke- og fornøyelsesparken i skogen

 

 

 

Velkommen til WOW PARK – en helt ny leke- og fornøyelsespark i skogens ville natur. I den kjempestore skogen er det tøffe utfordringer, morsomme opplevelser og moro for hele familien. Her kan dere boltre dere sammen hele dagen – i trekronene, i skogbunnen, under

jorden og med vannlek i trygge og vakre rammer. Her er det massevis med plass, frisk luft, høyt under himmelen og fuglesang – på et område som tilsvarer mer enn 40 fotballbaner.

 

Tretopphytter, hengebroer og rutsjebaner i 14 meters høyde!

Har du noen gang lekt helt oppe i tretoppene? Rutsjet ned i full fart? Løpt fra tre til tre på morsomme hengebruer? Prøv det i WOW PARK, som er fylt med lek og spenning i høyden! Prøv også vår 40 meter lange akebakke oppe fra tårnet – det er ikke noe problem å ake selv om det er sommer.

 

Hoppenett i trærne, morsomme svevebaner og ville giga-slynger

Hopp i vei blant kjempeballer i et av de store nettene på opptil 300 m2 høyt oppe i trærne, gi gass i en av de mange svevebanene – og ta en slynge-kamp med mor eller far i giga-slyngene!

 

Underjordiske huler og kjempestore labyrinter

I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr og finne de små lekehulene i de mange svingete gangene. I labyrintene over utfordres hele familien til å finne veien gjennom pileskogen og Kjempelabyrinten.

 

Vannets verden

Du blir aldri for gammel til å leke med vann! I Vannets verden kan dere leke med skip i de mange minielvene, lære hvordan slusen fungerer, lage demninger, få vannet til å skifte retning og heise spannene høyt opp.

 

Utfordringer, konkurranser og spill

Vinn kampen med mor og far i en av WOW PARKs mange slagmarker. Dere kan spille fotballpool, gå på line, spille gamle vikingspill og kose dere i vårt lekemekka for de minste.

 

Søte klappegeiter

Ta turen innom de søte klappegeitene og si hei til gamle Villy, frekke Frida og lille Mads. Geitene er tamme, og de elsker å få litt gress servert fra hånden din!

 

Håndverk og kreative workshops

Bygg i vei og skap finurlige figurer sammen! Gi kreativiteten frie tøyler i WOW PARKs kreative verksted med verktøy, tre, maling og morsomme materialer.

 

Lekkert spisested, piknik, grill og hygge rundt bålet

Når sulten melder seg, eller du bare får lyst på noe godt, kan du besøke den finurlige og barnevennlige restauranten Matlåven hvor den gigantiske sommerfuglen, dreie-rundt-treet og andre overraskelser venter. Du kan også dra på en hyggelig piknik i skogen blant alle aktivitetene eller grille ved Skoghuset. I Hengekøyelunden og ved bålstedene kan dere kose dere med popcorn, marshmallows og pinnebrød.

 

Velg WOW PARK – en trygg opplevelse for alle
Vi har god plass på de store uteområdene, så det er mulighet for god avstand til de andre gjestene. Du trenger ikke å holde deg innendørs, men du kan være i fri natur gjennom hele besøket. Overalt i parken er det spritdispensere og veiledning for gjestene våre slik at vi alle kan ta godt vare på hverandre.
 

Når inngangsbilletten først er betalt, er alle aktivitetene i WOW PARK gratis – også parkeringen. Dere kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og velger dere å kjøpe et årskort, blir prisen selvsagt enda mer fordelaktig.

 

Gled dere til en morsom dag med masse fart, bevegelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

 

Vi ses!