LEGO® House –
verdens beste lekeavtale

 

LEGO® House byr på verdens beste lekeopplevelse for hele familien – både de voksne, barnlige voksne og barna. Her kan du slippe fantasien fri blant millioner av LEGO klosser. Bygg dine egne modeller, og se dem vekkes til live. Kjør om kapp med familien din, og se hvilket LEGO kjøretøy som er kjappest. Og spis i en av våre LEGO inspirerte restauranter når du blir sulten. 
 

LEGO House har seks opplevelsessoner, en hyggelig LEGO Square og flotte lekeplasser utendørs. Begynn verdens beste lekeavtale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter høyt! Gå deretter videre til Masterpiece Gallery for å se på noen av verdens villeste LEGO mesterverk, før du fortsetter inn i opplevelsessonene.  

Slipp kreativiteten løs i Rød Zone

Svuuuusj! Se for deg et mektig fossefall laget av LEGO klosser. Et hav av farger. Hva vil du bygge? I Rød Zone kobles kreativitet, lek og fantasi sammen. Skap et unikt mesterverk, eller løs krevende utfordringer sammen med de greie lekeagentene. Vi lover at du ikke kommer til å slippe opp for LEGO klosser. Det er bare å bygge i vei.

Lag dine egne historier i Grønn Zone 

Og action! Vil du spille helten i din egen film? Da bør du stikke innom Grønn Zone for å filme årets kinosuksess. Du kan også utforske våre LEGO verdener og oppdage skjulte historier. Eller hva med å bygge din egen, unike LEGO minifigur og la den pryde forsiden av et magasin?  

Gjør deg klar for lek i Blå Zone

Har du noen gang prøvd å befri mammuter fra isen ved hjelp av intelligente roboter på en polarekspedisjon? Ikke det, nei. Men det høres veldig kult ut, ikke sant? Du kan også bygge din egen racerbil og teste den på banen. Lurer på hvilken bil som er raskest? Eller du kan leke byarkitekt for en dag. I Blå Zone stimuleres både leken og logikken. 

Bygg deg glad i Gul Zone 

Kan en fisk ha armer? Eller hjul? I Gul Zone er det du som bestemmer. Bygg et LEGO havdyr fritt etter fantasien, og slipp det løs i akvariet. Eller bygg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klossete insekt og la det danse gjennom jungelen. Det er opp til deg og fantasien din.

Vi ses i LEGO House til verdens beste lekeavtale.

 

Finn ut mer på www.LEGOHouse.com