LEGO® House –
verdens beste lekeavtale

 

Hei sann! Velkommen til verdens beste lekeavtale for hele familien – voksne, de som har tatt vare på barnet i seg, og ekte barn. Det blir en fantastisk dag i verdens beste LEGO® lekehus. Og alle er invitert til lekeavtalen som ingen vil dra hjem fra. Noe som gjør det litt trøblete når det er tid for å stenge. Men gøy blir det. Vi ses!

En helt ny standard for lekehus

Der er du jo fremdeles – så koselig! Da fortsetter jeg bare, jeg da: LEGO® House huser seks opplevelsessoner, en hyggelig LEGO Square og flotte lekeplasser utendørs på de ni takterrassene våre. Start verdens beste lekeavtale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter høyt! Gå deretter videre til Masterpiece Gallery for å se på noen av verdens villeste LEGO mesterverk. Etterpå fortsetter du inn i opplevelsessonene...

La kreativiteten trone i Rød Zone

Svuuuusj! Se for deg et mektig fossefall laget av LEGO® klosser. Et hav av farger. Hva vil du bygge? I Rød Zone kobles kreativitet, lek og fantasi sammen. Skap et unikt mesterverk, eller løs krevende utfordringer sammen med de greie lekeagentene. Jeg lover at du ikke kommer til å slippe opp for LEGO klosser. Det er bare å bygge i vei. 

Lag historier med en personlig tone i Grønn Zone

Og action! Vil du spille helten i din egen film? Da bør du stikke innom Grønn Zone for å filme årets kinosuksess. Du kan også utforske våre LEGO® verdener og oppdage skjulte historier. Eller hva med å bygge din egen, unike LEGO minifigur og la den pryde forsiden av et magasin? 

Lek med logikken, bygg en klone i Blå Zone

Har du noen gang prøvd å befri mammuter fra isen ved hjelp av intelligente roboter på en polarekspedisjon? Ikke det, nei. Men det høres veldig kult ut, ikke sant? Du kan også bygge din egen racerbil og teste den på banen. Lurer på hvilken bil som er raskest? Eller du kan leke byarkitekt for en dag. I Blå Zone stimuleres både leken og logikken. 

Bruk fantasien som krone i Gul Zone

Kan en fisk ha armer? Eller hjul? I Gul Zone er det du som bestemmer. Bygg et LEGO® havdyr fritt etter fantasien, og slipp det løs i akvariet. Eller bygg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klossete insekt og la det danse gjennom jungelen. Det er opp til deg og fantasien din. 

 

Finn ut mer på www.LEGOHouse.com