Tid til nærvær i Lalandia®

Når turen går til Lalandia®, venter en verden full av lek og herlige øyeblikk. Ta familien med på oppdagelsesferd i de imponerende arkadene, der himmelen alltid er blå. Bak de flotte sydlandske husfasadene finner du hyggelige og barnevennlige restauranter, spennende butikker og masse aktiviteter og underholdning for hele familien, blant annet Monky Tonky Land, minigolf, bowling, Winter World, idrettshall og fitness-senter.

 

Nyt det velgjørende klimaet i Lalandia Aquadome™ − det tropiske badelandet fylt med vannmoro og opplevelser i verdensklasse. Sus nedover de morsomme vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget, eller nyt livet i et av de varme boblebadene. Vannlandet byr også på velværeopplevelser og avslapping for både barn og voksne.

 

Dolphin Slide er nyeste skudd på vannsklistammen i Aquadome.  Den slyngende vannsklien forener mat- og vannglede, ettersom det er mulig å droppe trappen etter lunsjen på View Terrace og i stedet ta vannsklien ned til aktivitetsbassenget.  

 

Utforsk vårt nye og svevende tilskudd til Adventure Tower: Adventure Tower Zipline.  Den luftige opplevelsen består av et 120 meter langt og vakkert svev som går helt til det fjerneste hjørnet av sandskulpturparken, og herfra er det mulig å fortsette tilbake til Adventure Tower.

 

Etter en dag fylt med lek er det tid for avslapping i et deilig feriehus i Lalandia. Feriehusene har eget bad, kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus for dem som ønsker seg litt ekstra luksus, med blant annet eget spabasseng og sauna. Det finnes naturligvis også handikapvennlige feriehus i Lalandia. Feriehusene er det ideelle utgangspunktet for familiehygge og samvær.

 

Gled dere til en herlig ferie med opplevelser for hele familien.