Tid til nærvær i Lalandia®

Når turen går til Lalandia®, venter en verden full av lek og herlige øyeblikk. Ta familien med på oppdagelsesferd i de imponerende arkadene, der himmelen alltid er blå. Bak de flotte sydlandske husfasadene finner du hyggelige og barnevennlige restauranter, spennende butikker og masse aktiviteter og underholdning for hele familien, blant annet Monky Tonky Land, minigolf, bowling, Winter World, idrettshall og fitness-senter.

 

Nyt det velgjørende klimaet i Lalandia Aquadome™ − det tropiske badelandet fylt med vannmoro og opplevelser i verdensklasse. Sus nedover de morsomme vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget, eller nyt livet i et av de varme boblebadene. Vannlandet byr også på velværeopplevelser og avslapping for både barn og voksne.

 

Turbo Racer er årets spektakulære nyhet i Aquadome, og en klar favoritt blant ville vannentusiaster. Den superraske vannsklien begynner høyt oppe i Aquadome og byr på en opplevelse av fritt fall og fart i massevis.

 

Opplev årets høyeste og villeste nyhet: Adventure Tower. Det spennende tårnet har hinderløyper høyt over bakken, tilpasset forskjellige aldre. Nyt også den imponerende utsikten fra 16 meters høyde.

 

Etter en dag fylt med lek er det tid for avslapping i et deilig feriehus i Lalandia. Feriehusene har eget bad, kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus for dem som ønsker seg litt ekstra luksus, med blant annet eget spabasseng og sauna. Det finnes naturligvis også handikapvennlige feriehus i Lalandia. Feriehusene er det ideelle utgangspunktet for familiehygge og samvær.

 

Gled dere til en herlig ferie med opplevelser for hele familien.