En vanvittig bra dag på safari, i dyreparken og dinosaurparken i GIVSKUD ZO

Få en dag dere ikke glemmer.
 

Besøk GIVSKUD ZOO, bare 20 min. med bil fra Billund og Vejle. Kos dere med god plass og den helt spesielle naturen og atmosfæren i parken. Gå rundt i dyreparken og opplev bl.a. gorillaer, brillebjørner, elefanter, kjempeotere og mange andre. Hos både lemurer, berberaper og geiter kan dere gå helt inn i innhegningen.

 

Fra juni 2021 åpner Danmarks største parkområde med pingviner. Her vil de aktive pingvinene boltre seg på land og i vann. Dere kan også kjøre på safari i deres egen bil eller i parkens safaribuss og komme tett på de ville dyrene på savannen. Kjenn spenningen når en løve, sjiraff eller bison krysser veien rett foran dere eller føl begeistringen når de mange livlige ungene erter hverandre.
 
Gled dere også til Danmarks største dinosaurpark, der dere møter over 50 av fortidens giganter i naturlig størrelse i vill natur. Stå ansikt til ansikt med bl.a. T-Rex og langhals hvis dere tør.


I de mange spesialutstillingene får dere ny kunnskap. I Inspiratorium lærer dere å hjelpe naturen. I PlastikPlaneten blir dere inspirert til å gjøre en forskjell for å redusere plastforurensning. I Dødens Hytte opplever dere at døden skaper liv, og i Verdensmålsparken fra 2021 får dere tips og idéer til å gjøre en forskjell for verden. Rundt om i parken finner dere mange aktiviteter og moro for barn både på lekeplassene og i aktivitetsleirene. I helger, på helligdager og i ferier kan dere gratis steke pinnebrød på bålet.
 
Opplev GIVSKUD ZOO og gjør familien fornøyd. Dere får dyrepark, safari, dinosaurpark, utstillinger og aktiviteter i en samlet billettpris. Kjøp billett på givskudzoo.dk og spar penger på hver billett.

Book nu