Bli med på safari – nå også med dinosaurer

Bli med på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. Kom tett på løver, giraffer og neshorn. Bli med på en fantastisk rusletur 150 millioner år tilbake i tiden, og møt kjempestore dinosaurer.

   

Gled dere til en forrykende dag i dyrenes verden hvor hele familien får opplevelser og tid til å være sammen. Kjør den klassiske safarien i deres egen bil, og møt dyr fra både Afrika, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Vent mens sebraflokken krysser veien, og se de mange antilopeartene. Safarien avsluttes naturligvis hos løvene. Kjenn på adrenalinet mens de store kattene lister seg rundt bilen din ... hvis du tør!

  

Dere kan også dra på safari til fots og hilse på gorillaen Kipenzi og flokken hans. Eller dere kan se på mens dyr som ulver og elefanter blir fôret. Husk å stikke innom det store tropehuset med parkens nyeste rovdyr, de søramerikanske kjempeoterne som svømmer i bassenget sitt og blir fôret mens dere ser på. Barna kan til og med hjelpe zooguidene med å fôre kamelene. Les mer på givskudzoo.dk. Der kan du også lese om nyfødte unger blant de ca. 60 dyreartene i GIVSKUD ZOO.

  

Gå tett sammen på turen rundt den imponerende dinosaurparken. Ikke bli redd når tyrannosaurus rex snur på hodet og brøler, eller når dilophosaurus hveser. Alle de 25 dinosaurartene er i full størrelse, til og med den 40 meter lange argentinosaurusen, verdens største dinosaur.

  

Avslutt dagen på den store lekeplassen hvor barna får lov til å være ville. Dere kan også prøve noen av de mange andre aktivitetene for barn: I helger og høysesong kan dere vaske gull og bake pinnebrød i tipileiren. I dinosaurparken kan dere støpe en dinosaurtann eller bli med på fossiljakt.

Book nu