Lalandia - Massevis av morsomme aktiviteter for hele familien

Tid til nærvær i Lalandia®

Når turen går til Lalandia®, venter en verden full av lek og herlige øyeblikk. Nyt en del av paradiset i det velgjørende tropiske klimaet i Aquadome™, la det kile i magen i de morsomme vannskliene, lek dere gjennom alle de herlige vannaktivitetene eller bare observer badelivets gang ved bølgekanten. Mulighetene er uendelige for både store og små.

  

Ta familien med på oppdagelsesferd i de imponerende arkadene, der himmelen alltid er blå. Bak de flotte sydlandske husfasadene finner dere hyggelige og barnevennlige restauranter, spennende butikker og massevis av aktiviteter og underholdning, som f.eks. Monky Tonky Land, Winter World, bowling, minigolf, idrettshall og treningssenter.

  

Etter en deilig dag fylt med lek og moro er det tid for hygge og samvær med familien i et av de deilige feriehusene våre. Feriehusene i Lalandia har eget bad, kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus til desom ønsker seg litt ekstra luksus, med blant annet egen deilig boblebad og velgørende badstue. Det finnes naturligvis også handicapvennlige feriehus i Lalandia.

  

Utendørs badeopplevelser

Det blir garantert toppunderholdning for alle vannentusiaster i Europas lengste utendørs Wild River-vannsklie som byr på 167 meter med fossende vann og spennende svinger. Etter en tur i Wild River kan hele familien svømme og leke i det utendørs svømmebasseng eller sole seg og slappe av i det populære uteområdet med liggestoler og spabasseng. Dette området blir utvidet slik at det blir enda bedre plass til å nyte badelivet under åpen himmel. Både Wild River-vannsklien og det nye svømmebassenget er oppvarmede hele året.