• Sett deg bak rattet i den sebrastripete jeepen, og dra på en spennende tur blant alle de ville LEGO® dyrene på Afrikas savanne
  • Nyt verdens beste miniferie på Hotel LEGOLAND. Bo som f.eks. pirat, skattejeger eller prinsesse i et av våre flotte temarom
  • Hotel LEGOLAND & LEGOLAND Holiday Village
  • I LEGOLAND er det fart, action og spenning for hele familien

lgl_large.jpg

LEGOLAND® - Mer enn 50 fornøyelser

Fantastiske opplevelser i LEGOLAND®

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan dere teste ut ninjaferdighetene deres i Lloyds Laser Labyrint, Coles Klatrevæg, Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Gled dere til den ultimate NINJAGO opplevelsen i den interaktive verdensnyheten LEGO NINJAGO The Ride, hvor det er om å gjøre å mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is for å bekjempe The Great Devourer.

   
LEGOLAND® består av mer enn 60 millioner LEGO klosser og byr på WOW!-opplevelser for hele familien. Gled dere til sommerfugler i magen i berg-og-dal-banene, vannmoro hos sjørøverne, masse imponerende LEGO modeller, masse lek i LEGO DUPLO® Land og kanskje du til og med finner Olsenbanden i Miniland?

   

I LEGOLAND venter det mengder av opplevelser, for eksempel en gysende opplevelse i spøkelseshuset Ghost – The Haunted House. Her snakker vi om LEGO uhygge som får hårene til å reise seg på hodet. Indianerhøvdingen byr på pinnebrød i Western-landsbyen, mens i Miniland kan dere gå på oppdagelsesferd i en verden av LEGO klosser. Opplev magesug og fritt fall i Polar X-plorer. Dere kan møte pingviner i Penguin Bay eller se haiene svømme over hodet på dere i Atlantis by SEA LIFE™. Avslutt dagen i LEGO Toppen, hvor dere kan se hele LEGOLAND ovenfra.

  
LEGOLAND åpner porten til en fantastisk 2018-sesong, med et vell av attraksjoner, morsomme arrangementer og opplevelser dere aldri kommer til å glemme.